Praktijkgegevens NIET
ROKER
OVER
GEWICHT
PIJN
BESTRIJDING
ANGST & ALLERGIE
OVERSPANNEN & BURN-OUT
GEBREK AAN ZELFVERTROUWEN
Aanmeldformulier

ALGEMENE VOORWAARDEN

Het is mijn doel om je een zo goed mogelijke service te bieden en je zo duidelijk mogelijk te informeren. Om dit te bereiken, is het nodig enkele algemene voorwaarden te laten gelden bij het boeken van een Coaching en/of Hypnose sessie.

Afspraak afzeggen of verzetten: Afzeggen of verzetten minimaal 24 uur van te voren, zodat ik je plaats nog aan iemand anders kan aanbieden. Bij te laat komen ( v.a. 15minuten) of helemaal niet verschijnen op de afspraak wordt de sessie volledig in rekening gebracht

Betaling: Alle betalingen gebeuren contant of per overschrijving vooraf. Dit mede om je toewijding te stimuleren aan het programma. Pinnen is niet mogelijk. De sessie mag je contant mag afrekenen of een week voor start van de sessie over maken op IBANnummer: NL78ABNA0558700047 t.n.v: ProCorpo te Urmond, onder vermelding van naam en klacht.

Medische klachten: Ik ben Hypnosecoach dus geen arts, psychiater, psycholoog of diƫtist. Ik stel dan ook geen medische diagnoses, schrijft geen geneesmiddelen voor en levert geen medische diensten. Alle behandelingen zijn gebaseerd op Hypnose en NLP methodes.

Garantie: Geen enkele methode biedt garanties. Niet iedereen reageert namelijk hetzelfde. Geen enkele coach kan het eindresultaat garanderen. Net zoals geen enkele arts, psychiater, chirurg garantie kan geven over het resultaat van hun behandeling. Ik kan enkel garanderen dat ik mijn uiterste best zal doen om je te helpen je gewenste resultaat te bereiken. Een deel van het werk zal dus altijd bij jezelf liggen.

Ik behaal geweldige resultaten. In geval van ontevredenheid over de gebruikte methoden of resultaten is reclameren niet mogelijk. De methodes zijn een samenwerking tussen jou en mij. Het mag dus duidelijk zijn dat het resultaat sterk afhankelijk is van je motivatie en toewijding. Ook al doe ik mijn werk correct en geef ik je de juiste suggesties, dan nog kan er enkel van een goed resultaat gesproken worden als jij deze suggesties ook aanvaardt en ter harte neemt. Merk ik tijdens de eerste sessie, dat mijn methodes niets voor jou zijn dan ga ik mijn programma ook niet aan je verkopen en ben je me ook niets verschuldigd, behalve deze eerste sessie.

Zou er toch een geval van ontevredenheid zijn, dan kunnen we altijd weer alle hypnotische suggesties die zijn gegeven wegnemen. Hypnose is een mentaal proces en dus kan alle gegeven input ook weer ongedaan worden gemaakt. In geen enkel geval kan er sprake zijn van enige schade en dus ook niet van schadevergoeding of terugbetaling.

Het maken van een afspraak betekent automatische aanvaarding van deze Algemene Voorwaarden. Ik weet dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn lichaam en naar een dokter of andere specialist moet gaan als ik medische klachten ondervindt en ga akkoord met bovenstaande voorwaarden.