Start STOP
ROKEN
OVER
GEWICHT
ZELF
VERTROUWEN
ALLERGIE
ANGST
FOBIE
BURN
OUT
Aanvraag
formulier
Praktijk
gegevens
Massage
&
Opleiding

STOPPEN MET ROKEN

Stoppen met roken in 1 tot 3 sessies

 

Stoppen met roken op bewuste wilskracht is best wel moeilijk omdat je de neiging hebt om in oude patronen terug te vallen. De zin om te roken overheerst, omdat roken onbewust is gekoppeld aan een prettig gevoel. Roken heeft een functie gekregen zoals ontspanning, genot, beloning, gezelligheid of een fijne uitlaatklep.

Stoppen met roken op bewuste wilskracht is onbewust zoeken naar vervanging zoals veel meer eten of snoepen, omdat de kern van het probleem niet voldoende is aangepakt. Coaching in combinatie met Trance Formatie biedt dé oplossing!

Ben jij er helemaal klaar mee, ben jij er echt helemaal klaar voor om te stoppen met roken? Maak dan vandaag nog een afspraak via het aanvraagformulier.

Stoppen met roken bij ZenMindSet zal het onderbewustzijn aangesproken worden om onderliggend probleem los te laten en betere manieren te vinden om zonder negatieve bijwerkingen (in 1 tot 3 sessies) te stoppen met dit verslaafd gedrag.

Stoppen met roken doormiddel van Persoonlijke Coaching & Trance Formatie werkt alleen als jij volledig bereid en gemotiveerd bent om door het probleem heen te werken. 

Kijk nooit meer om naar sigaretten en maak vandaag nog een afspraak op: www.zenmindset.nl/aanvraagformulier.html om te stoppen met roken.

Wijziging privacybeleid: Ons Privacybeleid is per 25 mei 2018 aangepast in verband met de invoering van de nieuwe privacywet: de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In ons Privacybeleid omschrijven we duidelijk hoe wij met jouw gegevens omgaan.