Start STOP
ROKEN
OVER
GEWICHT
ZELF
VERTROUWEN
ALLERGIE
ANGST
FOBIE
BURN
OUT
Aanvraag
formulier
Praktijk
gegevens
Massage
&
Opleiding

OVERGEWICHT

Afslanken in 1 tot 3 sessies

 

Vermageren door Coaching in combinatie met Trance Formatie is namelijk een uiterst effectieve manier om gewicht te verliezen. Of je nu 5kg, 10kg of meer wil afslanken, het maakt niet uit, deze combinatie maakt het op een gezonde en veilige manier mogelijk.

ZenMindSet activeert jouw onderbewustzijn om diepgewortelde slechte eetgewoonten te verwijderen zoals eetbuien, drang naar snoep, overeten enz. Vermageren met hypnose zet jouw onderbewustzijn in tegen de strijd tegen de kilo’s. Het zorgt ervoor dat je weerstand kunt bieden tegen de dagelijkse verleiding van snoepen en snacken.

Mensen hebben emoties en emotie uit zich op verschillende manieren. Eén van de manieren is eten en dan met name ongezond eten als snoepen en snacken. Dit geeft ons mensen namelijk een heel goed gevoel. Alleen jammer dat dit goede gevoel maar zo tijdelijk is. En wat doe je dan? Juist, je gaat weer en meer eten, want dit goede gevoel wil je zo graag vasthouden.

Vermageren door Coaching in combinatie met Trance Formatie pakt niet alleen het probleem van overgewicht aan, maar ook de dieperliggende oorzaak van het ontstaan hiervan. Het gaat je ook niet in de koude kleren zitten als je iemand verliest waarvan je houdt. Of je raakt na jarenlange trouwe dienst onverwacht je werk kwijt. Zomaar twee voorvallen die ervoor kunnen zorgen dat je vanuit emotie gaat eten, met alle gevolgen van dien.

Ben jij er helemaal klaar mee, ben jij echt helemaal klaar om kilo's kwijt te raken? Maak dan vandaag nog een afspraak via het aanvraagformulier om zonder negatieve bijwerkingen (in 1 tot 3 sessies) te stoppen met dit eet gedrag.

Afslanken bij ZenMindSet werkt alleen als jij volledig bereid en gemotiveerd bent om door het probleem heen te werken.

Zet jij die 1ste stap en maak vandaag nog een afspraak op: www.zenmindset.nl/aanvraagformulier.html om af te slanken.

Wijziging privacybeleid: Ons Privacybeleid is per 25 mei 2018 aangepast in verband met de invoering van de nieuwe privacywet: de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In ons Privacybeleid omschrijven we duidelijk hoe wij met jouw gegevens omgaan.