Start STOP
ROKEN
OVER
GEWICHT
ZELF
VERTROUWEN
ALLERGIE
ANGST
FOBIE
BURN
OUT
Aanvraag
formulier
Praktijk
gegevens
Massage
&
Opleiding

ZELF VERTROUWEN

Meer zelfvertrouwen in 1 tot 3 sessies

 

Meer zelfvertrouwen en een beter gevoel is makkelijk te krijgen via hypnotherapie. Vaak loop je na een sessie als een 'ander mens' de deur uit. Krachtiger en zelfbewuster, voelend dat je er mag zijn!!

Is hypnose een verschijnsel dat thuishoort in de wereld van entertainment? Nee, want de ‘Rasta Rostelli hypnose’ die de meesten wel kennen heeft weinig te maken met de therapeutische toepassingen van hypnose. Hypnotherapie is een behandelmethode waarmee cliënten succesvol behandeld worden voor een heleboel klachten (overgewicht, angsten, gemis van zelfvertrouwen, etc).

Ben jij helemaal klaar met je te laag zelfbeeld? Ben jij er helemaal klaar voor om met veel meer zelfvertrouwen door het leven te gaan? Maak dan vandaag nog een afspraak via het aanvraagformulier

Meer Zelfvertrouwen bij Zenmindset doormiddel van hypnotherapie zal het onderbewustzijn aangesproken worden om onderliggend probleem los te laten en betere manieren te vinden om je eigen waarde te laten groeien zonder negatieve bijwerkingen (in 1 tot 3 sessies).

Gratis nazorg tussen de sessies door. Na de 1ste sessie krijg je een ondersteunende audio: ‘Goed Gevoel’ als extra steuntje.

Meer zelfvertrouwen doormiddel van hypnotherapie werkt alleen als jij volledig bereid en gemotiveerd bent.

 

Kijk nooit meer negatief in de spiegel en maak vandaag nog een afspraak op: www.zenmindset.nl/aanvraagformulier.html voor meer zelfvertrouwen.

 

Wijziging privacybeleid: Ons Privacybeleid is per 25 mei 2018 aangepast in verband met de invoering van de nieuwe privacywet: de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In ons Privacybeleid omschrijven we duidelijk hoe wij met jouw gegevens omgaan.