Start STOP
ROKEN
OVER
GEWICHT
ZELF
VERTROUWEN
ALLERGIE
ANGST
FOBIE
BURN
OUT
Aanvraag
formulier
Praktijk
gegevens
Massage
&
Opleiding

ZELF VERTROUWEN

Meer zelfvertrouwen in 1 tot 3 sessies

 

Meer zelfvertrouwen en een beter gevoel is gemakkelijker te verkrijgen via Coaching in combinatie met Trance Formatie. Vaak loop je na een sessie als een 'ander mens' de deur uit. Krachtiger en zelfbewuster, voelend dat je er mag zijn!!

Ben jij helemaal klaar met je te laag zelfbeeld? Ben jij er helemaal klaar voor om met veel meer zelfvertrouwen door het leven te gaan? Maak dan vandaag nog een afspraak via het aanvraagformulier

Meer Zelfvertrouwen bij ZenMindSet zal het onderbewustzijn aangesproken worden om onderliggend probleem los te laten en betere manieren te vinden om je eigen waarde te laten groeien zonder negatieve bijwerkingen (in 1 tot 3 sessies).

Meer ZelfVertrouwen doormiddel van Persoonlijke Coaching & Trance Formatie werkt alleen als jij volledig bereid en gemotiveerd bent om door het probleem heen te werken.

Kijk nooit meer negatief in de spiegel en maak vandaag nog een afspraak op: www.zenmindset.nl/aanvraagformulier.html voor meer zelfvertrouwen.

Wijziging privacybeleid: Ons Privacybeleid is per 25 mei 2018 aangepast in verband met de invoering van de nieuwe privacywet: de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In ons Privacybeleid omschrijven we duidelijk hoe wij met jouw gegevens omgaan.