Start STOP
ROKEN
OVER
GEWICHT
ZELF
VERTROUWEN
ALLERGIE
ANGST
FOBIE
BURN
OUT
Aanvraag
formulier
Praktijk
gegevens
Massage
&
Opleiding

ALLERGIE, ANGST EN FOBIE

Stoppen met allergie, fobie en/of angst in 1 tot 3 sessies

 

Allergieën zijn er in allerlei soorten en 'maten'. De meest voorkomende zijn: Allergie voor pollen (hooikoorts), Allergie voor medicijnen, Allergie voor huisstofmijt, Allergie voor insectengif, Contactallergie, Allergie voor (huis)dieren en natuurlijk de Voedselallergie.

Allergieklachten kunnen uiteenlopen van een lichte irritatie tot ernstige reacties die gevolgen hebben voor alles wat je doet. Een luchtwegallergie (ook wel inhalatieallergie genoemd) openbaart zich veelal in de neus en ogen, denk aan een loopneus, niezen, gezwollen neusslijmvlies of rode jeukende ogen. Maar een allergie kan ook zorgen voor huiduitslag, jeuk, piepende ademhaling, of in ernstige gevallen bloedrukdaling, shock of zelfs een hartstilstand (bijv. ten gevolge van een allergie voor voedsel of insectengif). Allergische klachten zijn in feite reacties van je immuunsysteem. Het immuunsysteem ziet bepaalde stoffen zoals pollen, huisstofmijten of voedsel onterecht aan als een bedreiging voor je lichaam. Hoewel deze stoffen niet echt schadelijk zijn, reageert je immuunsysteem alsof dat wel zo is, wanneer je aan deze stoffen wordt blootgesteld.

Er zijn drie soorten fobieën: agorafobie, sociale fobie en de specifieke fobie. Elke fobie wordt gerekend tot de angststoornissen.

Bij agorafobie heb je angst voor bepaalde plekken en situaties, zoals drukke winkels of volle theaterzalen.

Bij sociale fobie heb je angst voor sociale situaties. Je bent bang dat anderen kritisch over je zijn en je hebt angst dat je je belachelijk gaat gedragen. Je vindt het bijvoorbeeld eng om met vrienden uit eten te gaan of naar een vergadering op je werk.

Bij een specifieke fobie heb je een hevige, irrationele angst voor specifieke objecten, dieren of situaties. Je bent bijvoorbeeld bang voor spinnen of voor bloed. 

Ben jij er helemaal klaar mee, ben jij er helemaal klaar voor om te stoppen met je allergieën, angsten en fobieën? Maak dan vandaag nog een afspraak via het aanvraagformulier

Allergie, angst en fobie vrij bij ZenMindSet zal het onderbewustzijn aangesproken worden om onderliggend probleem los te laten en betere manieren te vinden om zonder negatieve bijwerkingen (in 1 tot 3 sessies) te stoppen met dit vervelend gedrag.

Stoppen met jouw angsten doormiddel van Persoonlijke Coaching & Trance Formatie werkt alleen als jij volledig bereid en gemotiveerd bent om door het probleem heen te werken.

Weg met allergie, fobie of angsten en maak vandaag nog een afspraak op: www.zenmindset.nl/aanvraagformulier.html en breek je los.

Wijziging privacybeleid: Ons Privacybeleid is per 25 mei 2018 aangepast in verband met de invoering van de nieuwe privacywet: de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In ons Privacybeleid omschrijven we duidelijk hoe wij met jouw gegevens omgaan.