Start STOP
ROKEN
OVER
GEWICHT
ZELF
VERTROUWEN
ALLERGIE
ANGST
FOBIE
BURN
OUT
Aanvraag
formulier
Praktijk
gegevens
Massage
&
Opleiding

OVERSPANNING EN BURN OUT

 Kom uit de overspanning of depressie in 1 tot 3 sessies

 

Vroeger dacht men dat alleen rust voldoende was om te herstellen. Tegenwoordig weten we dat een actieve aanpak nodig is. Niet alleen om sneller te herstellen, ook om te voorkomen dat u opnieuw overspannen raakt.

Soms is het leven ineens veel zwaarder: er zijn problemen, er is iets naars gebeurd, of u krijgt minder steun uit uw omgeving. Als dit allemaal bij elkaar meer van u vraagt dan u aankunt, raakt u overbelast. U verliest het overzicht en raakt de grip op de situatie kwijt. U krijgt klachten waardoor u niet uw dagelijkse bezigheden niet meer goed kunt doen. We noemen dit overspanning. Bestaan de klachten langer dan een half jaar? En bent u vooral moe en uitgeput? Dan noemen we het een burn-out.

Stop met overspannen doen, krijg meer energie door hypnotherapie!

Is hypnose een verschijnsel dat thuishoort in de wereld van entertainment? Nee, want de ‘Rasta Rostelli hypnose’ die de meesten wel kennen heeft weinig te maken met de therapeutische toepassingen van hypnose. Hypnotherapie is een behandelmethode waarmee cliënten succesvol behandeld worden voor een heleboel klachten (overgewicht, angsten, gemis van zelfvertrouwen, etc).

Ben jij er helemaal klaar mee, ben jij er helemaal klaar voor om uit die burn-out te raken? Maak dan vandaag nog een afspraak via het aanvraagformulier

Meer energie en zin in het leven bij Zenmindset doormiddel van hypnotherapie zal het onderbewustzijn aangesproken worden om onderliggend probleem los te laten en betere manieren te vinden om zonder negatieve bijwerkingen (in 1 tot 3 sessies) te stoppen met dit probleem.

Gratis nazorg tussen de sessies door. Na de 1ste sessie krijg je een ondersteunende audio: ‘Meer energie’ als extra steuntje.

Uit de depressie doormiddel van hypnotherapie werkt alleen als jij volledig bereid en gemotiveerd bent.

 

Grijp die kans en maak vandaag nog een afspraak op: www.zenmindset.nl/aanvraagformulier.html en breek je vrij.

 

Wijziging privacybeleid: Ons Privacybeleid is per 25 mei 2018 aangepast in verband met de invoering van de nieuwe privacywet: de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In ons Privacybeleid omschrijven we duidelijk hoe wij met jouw gegevens omgaan.