Terug naar
beginpagina
Persoonlijke Coaching Groepsavonden Opleidingen Aanvraag
formulier
Praktijk
gegevens
ProCorpo

GROEPSAVONDEN

 

Wil je 2 uur ontspanning
Wat voelt als 2 dagen vakantie

 

In een huiselijke kleine groep van maximaal 8 personen zittend TranceGeleideMeditaties beoefenen die gericht zijn op een totale Ontspanning met een bijbehorend HoofdThema van die avond. Ik leer je op een makkelijke en veilige manier Trance te beoefenen en betere waarden te plaatsen in je OnderBewustZijn. Tevens krijg je alles digitaal zodat je dit thuis ook kunt beoefenen.

Nadat we de Mind aandacht hebben gegeven krijgt het Lichaam als afsluiter ook die broodnodige aandacht dmv een massage van nek, schouders en rug (over de kleding heen). Na een groepsavond ga je met een lekker gevoel en mooie energie naar huis dus geen verplichtingen, je hoeft niets, je mag alles (bijna alles).

De groepsavonden zijn op de maandagen van 19.00uur - 21.00uur en de kosten  € 20,- per avond (contant te voldoen).  Geef je wel tijdig op via het aanvraagformulier want met 8 personen is de groep vol. Je mag zo vaak komen als je wil en je mag ook een Thema aangeven, die ik dan als toekomstig HoofdThema in plan op deze website.

 

HoofdThema:

27 mei: Over Gewicht Beheersing

3 juni: Angsten en Depressies

17 juni: Zelf Vertrouwen en Goed Voelen

24 juni: Weg Pijn Klachten

1 juli: Over Gewicht Beheersing

8 juli: Angsten en Depressies

15 juli: Zelf Vertrouwen en Goed Voelen

22 juli: Weg Pijn Klachten

Wijziging privacybeleid: Ons Privacybeleid is per 25 mei 2018 aangepast in verband met de invoering van de nieuwe privacywet: de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In ons Privacybeleid omschrijven we duidelijk hoe wij met jouw gegevens omgaan.